Mitől egyedülálló a Precíziós Onkológiai Programunk?

SPECIÁLIS ELJÁRÁS

A személyre szabott program keretét egy saját fejlesztésű, új orvosi eljárás biztosítja. Az eljárás a személyre szabott kezelési terv felállításához szükséges valamennyi szolgáltatást tartalmazza és azokat optimális sorrendbe állítja. A speciális eljárás a személyre szabott lehetőségek feltérképezésében és alkalmazásában segítheti Önt és orvosát.

SPECIÁLIS ORVOSI SZOFTVER

A megfelelő terápiás terv (stratégia) kialakításához ma már annyi információ együttes ismerete szükséges, amennyit a legfelkészültebb orvos sem képes befogadni, feldolgozni, mérlegelni és naprakészen alkalmazni. Képtelenség ismerni több mint 30 millió tudományos közleményt, 60 ezer feletti klinikai vizsgálati lehetőséget, 6 millió génhiba (génmutáció) biológiai jelentőségét és ezeket az információkat a világon elérhető, vagy fejlesztés alatt álló több mint 1200 személyre szabott hatóanyaggal összefüggésben átgondolni. Erre már csak speciális orvosi döntéstámogató informatikai rendszerek képesek.

Az ONCOMPASS megalkotta a speciális döntéstámogató eszközét, a többszörösen díjnyertes, mesterséges intelligencia alapú szoftver olyan regisztrált orvosi eszköz (RealTime Oncology Treatment Calculator™), amely az eljárás több pontján is segíti a megfelelő döntéseket. Több mint 26 ezer precíziós onkológiai szabály biztosítja, hogy a mesterséges intelligencia ne korlátok nélkül működjön, hanem a tudományos bizonyítékok keretrendszerében. A szoftver döntési algoritmusa utólagosan is ellenőrizhető és folyamatosan optimalizálható. Így esetről esetre egyre pontosabb döntéstámogatások születnek.

SPECIÁLIS SZAKÉRTELEM

A Programban speciális szakértelemmel rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésre, és mind a diagnosztikai, mind a terápiás döntési pontokon csapatban segítik a daganatos betegeket (Tumor Board – vagyis Molekuláris onkoteam). Mivel a Program folyamatos kapcsolattartást igényel, az eseteket két munkatársunk kíséri. Koordinátora a folyamatok kezelésében lesz segítségére, és mindig az aktuális információkkal segíti, hogy tudja, mi, miért és mikor történik. Szakértője pedig a szakmai folyamatokat hangolja össze. A Molekuláris Tumor Board, mint szakértő testület értékeli az orvosi szoftverünk által generált molekuláris és egyéb információkat.

Díjaink

Asco Breakthrough

ASCO Breakthrough Innovations in Oncology

2019 Bővebben
Bővebben

Rólunk

Az Oncompass Medicine rövid története

2003— —2024

Az Oncompass Medicine egy hazai orvosi vállalkozás, amely daganatos betegek személyre szabott kezeléséhez szükséges diagnosztikai és döntéstámogató orvosi eszközök fejlesztésével foglalkozik.

Tudjon meg többet

Partnereink

26 magyarországi onkológiai centrummal van együttműködési megállapodásunk