Asco Breakthrough

Díjaink

ASCO Breakthrough Innovations in Oncology

2019. októberében tartotta az ASCO (Amerikai Klinikai Onkológusok Társaság) „Breakthrough Innovations in Oncology” (átütő új fejlesztések az onkológiában) című konferenciáját, ami olyan új területekkel foglalkozott, mint például a mesterséges intelligencia orvosi alkalmazása. A konferenciát Bangkokban tartották, az Oncompass Medicine Hungary Kft. kutatói a szervezők különdíjának támogatásával a tudományos programban mutatták be azt a speciális orvosi szoftvert, a „Realtime Oncology Treatment Calculator”-t, amelynek segítségével a kezelőorvosok a daganatos betegek számára a daganatukban lévő egyedi génhibák alapján tudják személyre szabottan kiválasztani a legjobb célzott kezeléseket. 

A hazai fejlesztésű szoftver, az Európiai Unióban regisztrált orvosi eszköz, jelenleg 1200 hatóanyagból választja ki a legindokoltabb kezeléseket 24,000 orvosbiológiai szabály alapján. A rendszer a betegek precíziós onkológiai ellátásának teljes folyamatát támogatja. 

Díjaink

Asco Breakthrough

ASCO Breakthrough Innovations in Oncology

2019 Bővebben
Bővebben

Rólunk

Az Oncompass Medicine rövid története

2003— —2024

Az Oncompass Medicine egy hazai orvosi vállalkozás, amely daganatos betegek személyre szabott kezeléséhez szükséges diagnosztikai és döntéstámogató orvosi eszközök fejlesztésével foglalkozik.

Tudjon meg többet

Partnereink

26 magyarországi onkológiai centrummal van együttműködési megállapodásunk