Árak

Konzultáció

A konzultáció díja 37.000 Ft.

STANDARD csomag

A személyre szabott kezelési terv felállításához szükséges valamennyi szolgáltatást tartalmazza.

1.795.000 Ft

STANDARD PLUS csomag

A személyre szabott kezelési terv felállításához szükséges valamennyi szolgáltatást tartalmazza.

2.590.000 Ft

ESSENTIAL csomag

A digitális terápiatervezés során a személyre szabott kezeléseket és az immunterápiákat többszörösen díjnyertes onkológiai szoftverünk segítségével rangsoroljuk, már meglévő molekuláris információk alapján.

Az ESSENTIAL csomag nem foglal magában molekuláris diagnosztikát, az minden esetben már meglévő molekuláris profil elemzésére alapul.

295.000 Ft

ESSENTIAL KÖVETŐ csomag

VMTB javaslat alapján igénybevehető program. Feltétele a korábban megvalósult ESSENTIAL, STANDARD, SMART programokban történt részvétel. Kiegészítő molekuláris diagnosztikai vizsgálatokkal is megrendelhető.

Program elemei megegyeznek az ESSENTIAL csomag elemeivel.

Az ESSENTIAL KÖVETŐ csomag nem foglal magában molekuláris diagnosztikát, az minden esetben már meglévő molekuláris profil elemzésére alapul.

295.000 Ft

SMART csomag

Egyedi tervezésen alapuló program. A STANDARD programnál komplexebb vagy szűkebb diagnosztikai vizsgálatok igénye esetén javasolt. A SMART program keretében a STANDARD programhoz képest további – akár közvetített szolgáltatások keretében nyújtott – molekuláris diagnosztikai vizsgálatok kerülhetnek elvégzésre és az ahhoz kapcsolódó további digitális terápiatervezések. Szintén a SMART program keretében a STANDARD programhoz képest szűkebb diagnosztikai vizsgálatok is elvégzésre kerülhetnek.

egyedi árazás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Díjaink

Asco Breakthrough

ASCO Breakthrough Innovations in Oncology

2019 Bővebben
Bővebben

Rólunk

Az Oncompass Medicine rövid története

2003— —2024

Az Oncompass Medicine egy hazai orvosi vállalkozás, amely daganatos betegek személyre szabott kezeléséhez szükséges diagnosztikai és döntéstámogató orvosi eszközök fejlesztésével foglalkozik.

Tudjon meg többet

Partnereink

26 magyarországi onkológiai centrummal van együttműködési megállapodásunk