Mit tartalmaz az Oncompass Riport?

Az Oncompass Riport a következőket tartalmazza:

  1. Komplex molekuláris profil értelmezése: Az Oncompass Riport a Genomate AI segítségével megbízhatóan értelmezi a rák komplex molekuláris profilját. Ez magában foglalja a rák célzott molekuláris hajtóerejének azonosítását és a gyógyszerek hatásmechanizmusának összepárosítását a legjobb kezelési lehetőségek kiválasztása érdekében​​.

  2. Optimális kezelési javaslatok: A Genomate AI nem csupán egyetlen variáns-gyógyszer kapcsolat alapján, amit az Oncompass riport értékel a klinikai interpretáció során, hanem az összes rendelkezésre álló információ alapján tájékoztatja az orvosokat a beteg számára optimális kezelésről​​.

  3. Személyre szabott kezelési javaslatok: Az Oncompass segít kiválasztani a szövetten, a molekuláris profil és a Genomate AI segítségével azokat a hatóanyagokat, amik segíthetik az orvosokat már első alkalommal a leghatékonyabb gyógyszert kiválasztani​​. Az első alkalommal történő legmegfelelőbb gyógyszer kiválasztásával maximalizáljuk a jobb kezelési eredmények esélyét a betegek számára, miközben csökkentjük a hatástalan gyógyszerek költségeit és a szükségtelen mellékhatásokat​​.

Az Oncompass gyorsan képes elemezni és értelmezni a gyógyszer- és molekuláris adatokat, lehetővé téve az orvosok számára, hogy cselekvésre késztető betekintést kapjanak a kezelési döntéseik támogatásához. A Genomate AI, az Oncompass hivatalos AI eszköze nagy mennyiségű összetett adatot képes feldolgozni mindössze 20 milliszekundum alatt, ami pontosabb és precízebb molekuláris adatfeldolgozást és ajánlásokat tesz lehetővé​​.

Díjaink

Asco Breakthrough

ASCO Breakthrough Innovations in Oncology

2019 Bővebben
Bővebben

Rólunk

Az Oncompass Medicine rövid története

2003— —2024

Az Oncompass Medicine egy hazai orvosi vállalkozás, amely daganatos betegek személyre szabott kezeléséhez szükséges diagnosztikai és döntéstámogató orvosi eszközök fejlesztésével foglalkozik.

Tudjon meg többet

Partnereink

26 magyarországi onkológiai centrummal van együttműködési megállapodásunk