Milyen előnyei vannak a Genomate Riportnak?

A Genomate AI egy olyan eszköz, amely segíti az orvosokat a célzott terápia kiválasztásában minden egyes rákbeteg számára, figyelembe véve a daganat egyedi molekuláris profilját. Ez az innovatív megközelítés lehetővé teszi a kezelési döntések jobb meghozatalát, ami javíthatja a beteg kimenetelét. A rák összetettsége, számos típusa és genetikai mutációja hosszú ideje kihívást jelent az orvosi közösség számára​​.

A Genomate (korábban Oncompass) által fejlesztett eszköz támogatja az onkológusokat a leginkább hatékony személyre szabott terápia kiválasztásában a rákbetegek számára. A szoftver, amelyet a Boston-i székhelyű Genomate Health Inc., egy biotechnológiai vállalat fejlesztett tovább, az Oncompass Medicine alapítója, István Peták vezetésével, több mint 1900 vegyület, 59 000 génmutáció és 12 000 tudományos bizonyíték elemzésére képes​​.

A Genomate AI segítségével az orvosok megtalálhatják a legmegfelelőbb célzott terápiát minden rákbeteg számára, kiindulva azok daganatának egyedi molekuláris profiljából. Ez azt jelenti, hogy technológia révén a betegek tudomást szerezhetnek azokról a terápiákról, amelyek a legnagyobb eséllyel segíthetnek a rák legyőzésében.

Genomate AI kulcsfontosságú szerepet játszik a rákos betegek személyre szabott kezelésében, segítve az orvosokat a leginkább hatékony terápiás stratégiák kiválasztásában. Az AI-alapú elemzések és a molekuláris profilozás révén a Genomate AI hozzájárul a rákkezelés hatékonyságának javításához, valamint a betegek életminőségének és túlélési esélyeinek növeléséhez.

Díjaink

Asco Breakthrough

ASCO Breakthrough Innovations in Oncology

2019 Bővebben
Bővebben

Rólunk

Az Oncompass Medicine rövid története

2003— —2024

Az Oncompass Medicine egy hazai orvosi vállalkozás, amely daganatos betegek személyre szabott kezeléséhez szükséges diagnosztikai és döntéstámogató orvosi eszközök fejlesztésével foglalkozik.

Tudjon meg többet

Partnereink

26 magyarországi onkológiai centrummal van együttműködési megállapodásunk