Digitális korszak a precíziós onkológiában

Precíziós Onkológiai Program

Segítség a személyre szabott
kezelés kiválasztásában

Segítség a személyre szabott
kezelés kiválasztásában

Tudományosan
megalapozott

Tudományosan
megalapozott

Bármilyen
daganattípusban

Bármilyen
daganattípusban

Miben tudunk segíteni?

A Precíziós Onkológiai Programban a személyre szabott onkológiai ellátás lehetőségeit mutatjuk be a daganatos betegek számára.

Minden daganatos megbetegedés genetikai eredetű, és számos, a daganatot okozó génhiba esetében már személyre szabott onkológiai kezelés adható. A molekuláris diagnosztika a daganatos betegség okát tárja fel, az azonosított génhibák alapján egy speciális onkológiai szoftver segítségével meghatározzuk a daganat támadáspontját (molekuláris célpont) és a célponttal összefüggésbe hozható személyre szabott gyógyszereket. A személyre szabott onkológiai ellátáshoz több feltételnek kell megfelelnie, ennek felméréséhez kérjen időpontot személyes konzultációra!


Kinek tudunk segíteni?

A személyre szabott kezelési terv minden daganattípusban felállítható, amennyiben az azonosított génhibáknak megfelelő kezelés elérhető. A program tervezésénél a betegség típusát, a korábban elvégzett molekuláris diagnosztikai vizsgálatok eredményét, a rendelkezésre álló klinikai információkat, a fizikai állapotot, az utazási képességet és hajlandóságot, a kiújulási kockázatot és sok más szempontot is figyelembe veszünk.

Az onkológiai szakmával egyeztetett ajánlással rendelkezünk, ami szakmai iránymutatást ad a diagnosztikai vizsgálatok és az alkalmazott kezelések tervezésében. Online és személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk a programtervezéshez és programválasztáshoz.


Dr Petak Istvan

Digitális terápiatervezés a precíziós onkológiában

"Minden egyes emberi daganat hátterében 600 gén 6 millió lehetséges mutációjából egy egyedi, átlagosan 4-5 mutációból álló kombináció áll. Ma már több mint 100 célzott gyógyszer áll rendelkezésre és közel 1000 van fejlesztés alatt. Minden betegnél előre kell jeleznünk, hogy melyik gént érdemes gátolnunk ahhoz, hogy a másik 3-4 mutáns gén jelenléte mellett is klinikai hatást érjünk el. A célpontban lévő gén egyedi génhibája alapján pedig ki kell választanunk az adott mutáció esetén hatásos kezelést.

A digitális tervezés a mesterséges intelligencia segítségével történik. Az Oncompass onkológiai szoftvere segít kiválasztani a legmegfelelőbb célzott gyógyszert a daganatos betegek molekuláris genetikai elváltozásai alapján."


Dr. Peták István — Oncompass Medicine alapító, kutatóorvos

Daganat felismerése, mielőtt még a képalkotó felismerné!

Minimal Residual Disease (MRD) tesztek

Tudjon meg többet
Gyogyulas A Rakbol

Katalin története

Beszéljünk róla, tegyünk ellene!

Tüdőrákkal, csont-, nyirokcsomó- és agyi áttéttel került kórházba a patikusnő, aki több, mint egy évtizede tünetmentes. Ő képviseli mindazon betegeinket, akik aktívan keresték a megoldást. Katalin egy könyvben mondja el történetét.

Olvassa tovább

Tudjon meg többet

Személyre szabott terápiák


Díjnyertes szoftverünk

A RealTime Oncology Treatment Calculator®

Az Oncompass Medicine kutatói olyan orvosi szoftverrendszert fejlesztenek, melynek célja, hogy segítsen kiválasztani a legmegfelelőbb célzott gyógyszert a daganatos betegek molekuláris genetikai elváltozásai alapján. Az eszköz az orvosok munkáját segíti a daganatos betegek személyre szabott, hatékony terápiájának kiválasztásában.

Calculator
1.900+ hatóanyag
59.000+ mutáció
12.000+ tudományos bizonyíték
450+ ráktípus
1.800+ klinikai vizsgálat
21.000+ precíziós onkológiai szabály
Tudjon meg többet

Díjaink

Asco Breakthrough

ASCO Breakthrough Innovations in Oncology

2019 Bővebben
Bővebben

Rólunk

Az Oncompass Medicine rövid története

2003— —2023

Az Oncompass Medicine egy hazai orvosi vállalkozás, amely daganatos betegek személyre szabott kezeléséhez szükséges diagnosztikai és döntéstámogató orvosi eszközök fejlesztésével foglalkozik.

Tudjon meg többet

Partnereink

26 magyarországi onkológiai centrummal van együttműködési megállapodásunk